Terjesztés ellenőrzés

A szórólapos marketing akció egyik sarkalatos pontja a terjesztés ellenőrzés. Ilyenkor dől el, hogy a szórólap tervezésre, szórólap nyomtatásra és szórólap terjesztésre elköltött pénz jó helyre ment-e.

Senki sem akarja a kukában vagy a hulladékhasznosító telepen viszontlátni a szórólapjait. Azokat a kiadványokat, amikért sokat dolgozott, még többet fizetett, és amiken a cégének, üzletének a jövő heti vagy havi bevétele múlik.

Ahhoz, hogy Ön is és mi is biztosak lehessünk benne, hogy az elkészített szórólapok valóban oda kerültek, ahová Ön megrendelte, folyamatosan ellenőrizni kell a terjesztőket. Ellenőreink ezért minden nap megvizsgálják terjesztőink munkáját. Nekünk is fontos, hogy a megrendelők úgy fizessék ki az általunk nyújtott szolgáltatást, hogy biztosak benne: üzenetük, szóróanyaguk célba ért.

A terjesztés ellenőrzés 3 fázisát különböztetjük meg

  • A saját terjesztőink szúrópróbaszerű ellenőrzése
  • A vélt és valós reklamációk kivizsgálása
  • A megrendelő képviselőjével és cégünk ellenőrével való közös ellenőrzés

Azoknak az ügyfeleiknek, akiknek a szórólapjait mi terjesztjük, automatikusan jár a terjesztés ellenőrzés szolgáltatásunk.

Az alábbi esetekben azonban tapasztalataink szerint szükség lehet arra, hogy egy külsős céget bízzanak meg a szórólap terjesztés ellenőrzésével. Ebben segítünk mi, több mint egy évtizedes tapasztalatunkkal.

  • Ha vita van Ön és a szórólap terjesztő cége között.
  • Ha szeretné független, külsős szakértő szemével látni, hogy azt kapta-e, amiért fizetett.
  • Ha nincs ideje vagy szabad kollégája arra, hogy a szórólap terjesztés ellenőrzését elvégezze, és kontrollálja a terjesztő munkáját.

Terjesztés ellenőrzés: kérje segítségünket!

Ha segítségre vagy információra van szüksége jelenlegi szórólap terjesztőjének ellenőrzésével kapcsolatban, segítünk Önnek. Töltse ki az alábbi űrlapot, adja meg a fontos paramétereket, és küldje el nekünk. Szakértő kollégánk hamarosan felkeresi, és segít Önnek tisztán látni a szórólap terjesztés útvesztőjében.