Gyűjtőláda kihelyezés lépcsőházakba

Gyűjtőláda

Társasházakban, nagyobb lakótelepi vagy tömbházakban gyakran úgy dönt a lakóközösség, hogy nem szeretnék az ismeretlen szórólap terjesztőket a lépcsőházba beengedni, nem kérnek szórlapokat vagy egyéb ingyenes reklámkiadványokat a postaládákba.

Ugyanakkor ezekben a házakban is vannak lakók, akik kevés pénzből élnek, és minden elköltött forintjukat meg kell nézni. Számukra fontos, hogy minden akciós ajánlatról, árengedményről, kedvezményes vásárlási lehetőségről értesüljenek. Ők nem szeretnének lemaradni a szórólapokban hirdetett, sokszor egyedülállóan kedvező akciókról.

A megoldás: szórólapos gyűjtőláda kihelyezése

Cégünk számára fontos, hogy a lakosság minél több akciós ajánlatról, kedvezményes vásárlási lehetőségről értesüljön, ugyanakkor a szórólapokkal ne zavarjuk feleslegesen azokat, akik nem kérnek ezekből a reklámkiadványokból.

A kulturált szórólapos gyűjtőláda öröm a lakóknak: esztétikus, a reklámkiadványok elférnek benne, nem keletkezik szemét a lépcsőházban, és aki kíváncsi egy ajánlatra, az könnyen át tudja látni a reklámújságokat.

A hirdetők számára a kulturált gyűjtőláda egy jó megoldás, hiszen szórólapjaik, reklámkiadványaik így tényleg azokhoz jutnak el, akikhez kell, és nem fognak a lépcsőházakban szanaszét szórva heverni.

Számunkra, szórólap terjesztők számára egy kulturált gyűjtőláda megkönnyíti a munkánkat. Tudjuk, hogy hová és hány darab reklámanyagot helyezzünk el, és nem zavarjuk feleslegesen a lakókat.

Cégünk szolgáltatása: kulturált, falra szerelhető szórólapos gyűjtőláda

Igény esetén kulturált kiadványtartó ládát helyezünk ki az Ön lépcsőházába, kapualjba, ezzel is növelve a reklámkiadványok igényes elhelyezését. A kiadványtartón rendelkezésre álló reklámfelület hirdetés céljára történő felhasználására is lehetőséget biztosítunk.

Részletes tájékoztatást a 0696-416-438-as telefonszámon kérhet, ahol munkatársunk készséggel ad felvilágosítást Önnek a részletekről.