Marketing tanácsadás

A LapHír Kft. és elődje, a Szórólap Bt. 2000. óta foglalkozik szórólap terjesztéssel, szórólapos reklámozással, illetve ehhez kapcsolódó marketing tanácsadás szolgáltatással. Az eltelt több mint egy évtized alatt rengeteg tapasztalatot szereztünk nem csak a szórólap terjesztés terén, de a szórólappal, mint reklámeszközzel kapcsolatban is. Tudjuk, hogy mi működik és mi nem, kinek igen és kinek nem.

Ügyfeleinknek nem csak a kivitelezésben nyújtunk segítséget, hanem lehetőséget biztosítunk a szórólappal, mint reklámeszközzel kapcsolatos tanácsadásra.

Ha nem biztos benne, hogy Önnek szórólapra van-e szüksége, vagy éppen nem tudja, vajon a mostani szórólapos akciójában hol a hiba, akkor keressen meg minket. Segítünk választ találni az alábbi kérdésekre, és több profitot keresni Önnek:

  • Megéri-e a cégének szórólappal hirdetnie. Ha igen, milyen terjesztési területtel, kiadással számoljon a legoptimálisabb megtérüléshez.
  • Szórólap tervezése, terjesztési terület, akció megtervezése. Hogyan lehet a leghatékonyabb, a legjobb megtérülést biztosító szórólapos akciót megtervezni az Ön üzlete számára?
  • Jelenlegi szórólapos akciójának elemzése: a szórólap mint reklámanyag, a szórólapos akció és a terjesztés.
  • Megtérülés számítása. Vajon a számokkal, vagy a jelenlegi beszállítóival van a baj? Vagyis: mit és pontosan mennyit várhat egy szórólap terjesztéstől.

Marketing tanácsadás szórólapos akciókhoz

Töltse ki az alábbi űrlapot, kattintson a „Kérem az ajánlatot” gombra, és szakértő kollégánk felkeresi önt, hogy segítsünk a szórólapos marketing akciójának hatékonyabbá tételében!